Refresh connection snail

Primii pași spre soluții alternative de eficientize energetică

Primii pași spre soluții alternative de eficientizare energetică

Locație: Comuna Cojasca, Dâmbovița.

Perioada: 01.10.2020 – 10.12.2020.

Finanțator: Fondul pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Apelul de proiecte 2020 a fost lansat cu sprijinul Enel România.

Scopul proiectului: realizarea unui studiu de prefezabilitate a tuturor locuințelor din Iazu și dotarea dispensarului din comuna Cojasca (satele Iazu, Cojasca și Fântânele), județul Dâmbovița, cu panouri fotovoltaice On-Grid.

Beneficiari

  • Evaluarea situației energetice a 471 locuințe din satul Iazu
  • Dispensarul din comună Cojasca

Evaluarea situației energetice a 471 locuințe din satul Iazu

Dispensarul din comuna Cojasca

Rezultate obținute

  • Realizarea studiului de prefezabilitate care să ajute la identificarea unei soluții eficiente din punct de vedere energetic- configurarea unei imagini de ansamblu și o mai bună cunoaștere a caracteristicilor clădirilor de locuit din satul Iazu, elemente ce permit evaluarea posibilităților de utilizare a sistemelor alternative de eficiența ridicată.
  • Dispensarul comunei a fost dotat cu panouri fotovoltaice devenind prima clădire din comună ce utilizează energia solară pentru aprovizionarea cu energie electrică.

Realizarea studiului de prefezabilitate care să ajute la identificarea unei soluții eficiente din punct de vedere energetic - configurarea unei imagini de ansamblu și o mai bună cunoaștere a caracteristicilor clădirilor de locuit din satul Iazu, elemente ce permit evaluarea posibilităților de utilizare a sistemelor alternative de eficiență ridicată.

Dispensarul comunei a fost dotat cu panouri fotovoltaice, devenind prima clădire din comună ce utilizează energia solară pentru aprovizionarea cu energie electrică.

Alte Proiecte

#ImplicareaFaceDiferența