Refresh connection snail

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către asociația FDP – Protagoniști în educație și ajută peste 400 de copii din mediile dezavantajate să aibă acces la Educație și Incluziune!

 Cu un gest simplu, fără costuri suplimentare pentru tine și un efort minim, poți susține educația copiilor prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit din salariul/pensia din anul 2023. O sumă care este direcționată oricum către stat, dar pe care tu poți alege să o folosești în scop social. 

De peste 28 de ani le oferim copiilor acces gratuit la o educație normală, suport terapeutic adaptat nevoilor acestora și o cale spre a-și construi un viitor mai bun. Noi credem că educația le poate schimba viața și, alături de tine, continuăm să îi susținem prin programele de bază ale asociației: Școala Socială Sportivă, Centrul de zi WONDER și Impact în Ludești.

Împreună cu tine le oferim de 3,5 ori mai multe șanse de incluziune copiilor defavorizați. Acum e foarte simplu. Completezi formularul Online, Rapid și nu mai e nevoie să îl depui personal la ANAF.

Doar 3 pași rapizi pe care să îi urmezi:

  1. Completează online formularul 230. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele FDP – Protagoniști în educație sunt precompletate. Poți alege să faci redirecționarea impozitului pe 1 an sau 2 ani;
  2. Semnează digital formularul și descarcă pdf-ul generat; 
  3. Transmite-l prin email colegei noastre la adresa: diana.marita@fdpsr.ro, iar noi ne vom ocupa să îl depunem la ANAF.

Trimite-ne formularul completat până, cel  târziu, pe 22 Mai 2024 pentru a avea timp să îl transmitem către ANAF în timp util. Termenul limită de depunere este 25 Mai 2024

În baza Legii nr. 197/2012 privind asigurarea calității în domeniul serviciilor sociale, Asociația FDP – Protagoniști în educație este furnizor acreditat de servicii sociale (poziția 778). Dacă ai nevoie de ajutor sau informații suplimentare, nu ezita să ne scrii la adresa diana.marita@fdpsr.ro sau să ne suni la numărul +40 (21) 255 22 58. 

În 2023, toți banii proveniți din redirecționarea impozitului pe venit îi vom investi în proiecte cu impact pentru beneficiarii noștri.

Implicarea ta face diferența! Cu doar 9 formulare completate vom oferi, timp de 1 lună, servicii gratuite de suport terapeutic și educativ pentru un copil vulnerabil. 100 de formulare completate înseamnă accesul acestui copil la servicii integrate și gratuite timp de 1 an de zile. Implicăm anual în activități educaționale peste 300 de copii vulnerabili. Copii care trăiesc în familii defavorizate, la limita sărăciei. Copii care se confruntă cu excluziunea socială din cauza dificultăților de învățare sau cerințelor educaționale speciale. 

Fiecare formular completat înseamnă de 3,5 ori mai multe șanse ca acești copii să fie integrați social și să aibă acces la educație egală. 

Școala Socială Sportivă

Un program derulat din 2013 prin care vizăm incluziunea copiilor și tinerilor prin sport, dar și prevenirea abandonului școlar în rândul copiilor din medii vulnerabile.

Centrul WONDER

Serviciu social licențiat care oferă gratuit terapii individuale și de grup pentru 50 de copii cu cerințe educaționale speciale (CES), dar și consiliere pentru părinții lor.

Impact în Ludești

Oferim servicii complexe de educație remedială și nonformală pentru 200 de elevi aflați în risc de abandon școlar sau care înregistrează performanțe școlare slabe în Ludești.

Sprijin pentru Ucraina

Oferim sprijin în produse sau servicii pentru refugiații din Ucraina, alături de partenerii din sectorul ONG și public, pentru a susține pe termen mediu și lung familiile aflate în pericol.

Comunități vulnerabile

Sprijinim anual peste 1400 de persoane dezavantajate, familii aflate în medii vulnerabile și la risc de sărăcie sau excluziune socială.

Housing Social

Asigurăm suport și condiții de trai decente pentru persoanele cu dizabilități aflate în situație de risc, până la depășirea acesteia.

Îți mulțumim că ești parte din misiunea asociației FDP – Protagoniști în Educație!

Află cum poti să ajuți

#ImplicareaFaceDiferența