Refresh connection snail

Direcționează 20% din impozit și susține educația copiilor defavorizați

Fără costuri suplimentare pentru compania ta

Direcționează 20% din impozit – cost deductibil

Poți salva un viitor! Sau mai bine spus, viitorul și copilăria unor generații care sunt neputincioase fără ajutorul din partea ta. Care sunt discriminate și excluse din comunitate, dar copiii sunt toți copii, indiferent de condiția lor socială!

Noi ne luptăm zi de zi, lună de lună și de peste 26 de ani pentru ca fiecare copil să meargă la școală, să fie integrat, ajutat și susținut. Le oferim, în funcție de necesități, acces gratuit la servicii complexe implementate de echipa noastră de specialiști: evaluare psihologică în vederea analizării dificultăților de învățare și remedierea treptată a acestora printr-un plan personalizat de intervenții, terapii specifice, suport tehnic și material, atât pentru copii, cât și pentru familiile acestora care sunt neputincioase în fața obstacolelor care tot intervin.

Am creat spații speciale, doar ale lor, unde să simtă incluziunea și să vadă ce înseamnă normalitatea, principiile sănătoase de a lucra în echipă și ce înseamnă cu adevărat egalitatea. Prin Centrul de zi WONDER și programul Școala Socială Sportivă facem o lume mai bună pentru sute de copii.

Dacă și tu crezi în potențialul copiilor defavorizați și îți dorești schimbarea pentru a construi o lume mai bună împreună, prin educație egală și incluzivă, poți contribui astfel:

Direcționează GRATUIT 20% din
impozitul pe venit al microîntreprinderilor

Microîntreprinderile pot deduce sponsorizările făcute către ONG-uri, iar acest lucru poate fi făcut în fiecare trimestru. O parte din impozitul pe care îl plătești, în mod normal, statului poate schimba viața celor peste 400 de copii din comunitățile vulnerabile pe care le sprijinim. Deducerea se face prin completarea Declarației nr. 107 și depunerea acesteia până la data de 25 inclusiv a lunii următoare ultimului trimestru pentru care datorează̆ impozit pe venit.

Direcționează GRATUIT 20% din
impozitul pe Profit

În cazul în care compania ta plătește impozit pe profit, în fiecare an, până la 31 decembrie, poți schimba în bine viața copiilor cu care noi lucrăm zi de zi. Suma aferentă sponsorizării se scade din impozitul pe profit datorat având în vedere valoarea minimă dintre: 0,75% din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit.

Asociația FDP – Protagoniști în Educație este furnizor de servicii sociale acreditat conform certificatului de acreditare AF 005704 (link către certificat de acreditare servicii sociale).
Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie. Ne poți contacta pe e-mail la diana.marita@fdpsr.ro sau bucuresti@fdpsr.ro.

A avea parte de o copilărie lipsită de griji și de simpla normalitate de a merge la școală sunt imposibile pentru prea mulți copii! Fii și tu parte din schimbarea pe care o dorești în societate!

Află cum poti să ajuți

#ImplicareaFaceDiferența