Refresh connection snail

Dăruiește ziua ta de naștere către copiii defavorizați

Creează un eveniment de fundraising

#ImplicareaFaceDiferența

Ce înseamnă pentru tine ziua ta de naștere sau onomastica numelui? Un prilej de bucurie, o zi în care îi vrei pe toți cei iubiți aproape, o zi în care desfaci cadouri și colectezi amintiri pe viață, nu?

Ce ai spune dacă ai dona din bucuria de ziua ta? Dacă ai dărui măcar puțin din ea celor care nu cer nimic și, totuși, merită totul?

În această zi atât de importantă pentru tine, alege să susții programele socio-educaționale ale Asociației FDP – Protagoniști în Educație. Fă-ți singur cadoul cel mai de preț, ajută și încurajează speranța!

Poți ajuta programul Școala Socială Sportivă, unde copiii fără posibilități învață prin sport sau terapiile specifice din cadrul Centrului Wonder. Acolo vei găsi copii cu cerințe educaționale speciale care vor și încearcă din răsputeri să se adapteze și care, cu ajutorul celor ca tine, fac mari progrese, zi de zi. #EducațiaSchimbăViața.

Școala Socială Sportivă

Un program derulat din 2013 prin care vizăm incluziunea copiilor și tinerilor prin sport, dar și prevenirea abandonului școlar în rândul copiilor din medii vulnerabile.

Centrul WONDER

Serviciu social licențiat care oferă gratuit terapii individuale și de grup pentru 50 de copii cu cerințe educaționale speciale (CES), dar și consiliere pentru părinții lor.

DALL·E 2022-09-30 15.22.18 - child playing with puzzle pieces shot on portrait lens

Fii parte din echipa oamenilor care fac bine, iar binele va veni spre tine mereu!

Fă-ți un obicei minunat și donează din ziua ta pentru viitorul unui copil defavorizat
Spune-le prietenilor că îți dorești un cadou special, acela de a face un copil fericit.
Noi îți creăm pagina de fundraising pe platforma galantom.ro* și îți trimitem link către pagina ta de donații.

Avem nevoie de următoarele informații: data nașterii, date de contact, titlul paginii, poza ta și suma pe care îți propui să o strângi

Răspândește vestea! Adună banii! Încurajează-ți prietenii, colegii și familia să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri.
Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizată cu cardul.
Dacă încă nu te-am convins, intră și citește despre tot ceea ce facem în comunitate de peste 26 de ani. Fă cunoștință cu cei 400 pe care-i avem în grijă în acest moment și pe care încercăm să-i protejăm de sentimente pe care un copil nu ar trebui vreodată să le cunoască. Ajută-ne să-i susținem în școală, iar ziua ta va deveni o poveste de spus și altora!

De la tine poate porni schimbarea despre care toți vorbim. Fii influență pentru alții și speranță pentru ceilalți!

Află cum poti să ajuți

#ImplicareaFaceDiferența