Refresh connection snail

Donează 2 euro și câștigă 10 zâmbete, 10 mulțumiri și 10 speranțe care prind culoare.

Îți amintești când ai fost și tu copil? Poate ai avut parte de o copilărie pe care oricine o merită și poate ai fost ascultat, sprijinit și iubit sau poate… Poate ai fost necăjit precum Diana, care și acum scrie la lumânare cu degetele tremurânde sau poate ai simțit discriminare și excluziune cum simte și Ionuț de fiecare dată când ajunge la școală și se trezește mereu singur… în clasă, în bancă, în curtea școlii.

Poate ai avut și tu vise mărețe care să-ți schimbe viața cum are acum Cristian, care vrea să devină mecanic de când a rămas fără mamă, dar a trebuit să muncească pentru a supraviețui și pentru a putea merge la școală. 3 exemple… din 400 de suflete pe care încercăm să le ajutăm să se integreze, încercăm să-i susținem financiar, dar și medical, prin tratamente și terapii, consiliere personalizată și adaptată în funcție de nevoi.

Credem că nimic nu e mai dureros decât privirea care strigă Sunt și eu copil, mă vezi? a unui copil defavorizat și neputința cu care prea multe familii se confruntă.

Încercăm să schimbăm un colț de lume pentru ei, însă nu putem fără ajutorul tău, cel care citești și știm că dincolo de toate cuvintele, simți!

Trimite un simplu SMS cu textul „AJUT” la 8844 și donează lunar 2 euro care se socotesc în recompense pentru suflet! Vei primi înapoi mai mult decât un simplu mulțumesc! Vei simți cum oferi încredere, putere și speranțe acolo unde nu mai sunt. Toți copiii au dreptul la copilărie și la educație și doar prin tine putem aduce la normalitate lucruri care pentru unii sunt banale, iar pentru alții înseamnă totul

Și dacă te-ai hotărât să devii eroul a 400 de copii, citește în continuare ultimele detalii legate de ajutorul pe care îl poți oferi:

  • Trimite textul “AJUT” la 8844, iar astfel vei contribui lunar cu 2 euro. Ce înseamnă 2 euro? Pentru tine poate o cafea, pentru ei înseamnă mulți pași spre un viitor mai bun.
  • Poți opri donația oricând, printr-un sms la 8844 cu textul “AJUT STOP”.
  • Numărul este valabil în rețelele Orange si Vodafone.
  • Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament.
  • În rețeaua Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului.
  • Pentru donațiile de pe cartelele preplătite, în rețeaua Vodafone clienții nu plătesc TVA.
 

Poate ți-ai pus întrebarea legată de donația lunară. De ce ar trebui să donezi lunar?

Pentru că avem nevoie în permanență de ajutor. Pentru că situațiile de viață prin care trec beneficiari necesită timp să fie schimbate, investiție financiară și sufletească. Pentru că singuri nu putem și pentru că, anual, tot mai mulți copii abandonează școală, trăiesc în condiții precare și își pierd speranța la o viață normală.

Dacă te putem ajuta cu mai multe informații, ne poți scrie la adresa diana.marita@fdpsr.ro

Află cum poti să ajuți

#ImplicareaFaceDiferența