Refresh connection snail

Fii voluntar în echipa celor care fac bine!

Dacă rezonezi cu misiunea asociației noastre și îți dorești să îi ajuți pe beneficiarii noștri, devino voluntar și vino să îi cunoști.

#ImplicareaFaceDiferența

Partea afectivă foarte dezvoltată este punctual tău forte? Și mai ai și ceva timp liber? Atunci fii un voluntar al faptelor bune alături de noi și contribuie la reducerea abandonului școlar în rândul copiilor dezavantajați!
Vei fi parte din povestea frumoasă de care prea mulți copii au nevoie și pe care o putem creiona împreună altfel, cum ei nici nu-și imaginează că poate fi.
Asociația FDP – Protagoniști în Educație caută voluntari pentru a susține parcursul educațional al copiilor dezavantajați care întâmpină dificultăți în a fi acceptați, văzuți, înțeleși și susținuți. Pentru că toți sunt copii și mediul de proveniență nu-i face cu nimic mai diferiți, mai prejos sau mai nedemni de spiritul de egalitate și de incluziune.

Vrei să devii un exemplu, vrei să fii răsplătit în zâmbete?
Te poți implica ca voluntar în cele 2 mari programe ale asociației noastre:

Școala Socială Sportivă

Un program derulat din 2013 prin care vizăm incluziunea copiilor și tinerilor prin sport, dar și prevenirea abandonului școlar în rândul copiilor din medii vulnerabile.

Centrul WONDER

Serviciu social licențiat care oferă gratuit terapii individuale și de grup pentru 50 de copii cu cerințe educaționale speciale (CES), dar și consiliere pentru părinții lor.

Dacă iubești chicotele dulci ale copiilor, ai ajuns în locul potrivit. Alătură-te misiunii noastre și alocă doar câteva ore pe săptămână speranțelor care pot deveni realitate.
Vei folosi cunoștințele tale sub diferite forme de educație non-formală, adaptate copiilor.
Poți căpăta experiența lucrului cu copiii, vei lucra într-o echipă, vei interacționa cu mediul ONG şi te vei familiariza cu organizarea proiectelor de acest fel. Deci, doar oportunități și lucruri noi, activități cu impact real în viața copiilor.

E foarte ușor să fii parte din echipă voluntarilor de fapte bune:

Aplică online

Completează formularul și alătură-te echipei

Trimite CV-ul tău la adresa alina.dumitru@fdpsr.ro

sau contactează-ne la numărul de telefon 0722.164.516 pentru mai multe informații și răspunsuri la întrebările tale.

Mai mult decât zâmbetele despre care ți-am tot vorbit, vei dobândi și:

Experiența lucrului cu copii.
Adeverință/ scrisoare de recomandare.
Și să nu-ți faci griji!

Activitățile de voluntariat se desfășoară în conformitate cu Legea Voluntariatului 78/2014 și modificările aduse de Legea nr 175/2016, deci totul este în regulă pentru toate părțile implicate.

Află cum poti să ajuți

#ImplicareaFaceDiferența