Refresh connection snail

Termeni și Condiții

Websiteul www.fdpsr.ro, este proprietatea Asociatiei FDP – Protagonisti in educatie, Operator de date cu caracter personal nr. 15273.

 1. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul www.fdpsr.ro se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina

Accesul si utilizarea site-ului www.fdpsr.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati  Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. www.fdpsr.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.fdpsr.ro  nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

 1. Utilizarea website-ului www.fdpsr.ro

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare referitoare la activitatea Asociatiei FDP – Protagonisti in educatie.

Pentru ca website-ul www.fdpsr.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

 • WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
 • NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ASOCIATIA FDP – PROTAGONISTI IN EDUCATIE – PROPRIETARUL WEBSITE-ULUI.
 • NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
 • NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
 • VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau elemente ale acestui website, in anumite situatii, va fi necesar sa va creati un cont www.fdpsr.ro. Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dvs.

www.fdpsr.ro nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata.

In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului.

Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

 1. Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris Asociatiei FDP – Protagonisti in educatie. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.

Conţinutul şi elementele de grafica, întreg conţinutul în format text şi orice alt material ale website-ului www.fdpsr.ro inclusiv, dar fără a se limita la acestea, transmis/e sub orice formă de şi către Utilizatori (prin vizualizare directă pe website, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de website) aparţin Asociatiei FDP – Protagonisti in educatie.

Prin derogare de la prevederea precedentă, nu aparţin www.fdpsr.ro, acele materiale pentru care pe website s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt deţinător sau o altă sursă.

Utilizatorii se obligă să respecte toate drepturile de autor şi drepturile conexe acestuia şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală pe care Asociatia FDP – Protagonisti in educatie le deţine asupra/în legatură cu website-ul, conţinutul acestuia, orice modul sau componenentă a acestora sau în legatură cu utilizarea acestora. Utilizatorii înţeleg şi acceptă ca în cazul încălcării a vreuneia din prevederile de mai sus în orice măsură, vor putea fi traşi la răspundere faţă de autorii / proprietarii conţinutului website-ului.

Orice persoană care comunică în orice mod informaţii ori materiale către sau prin intermediul website-ului îşi asumă obligaţia de a nu prejudicia în niciun mod drepturile de autor pe care o terţă persoană le-ar putea invoca în legătură cu materialele şi informaţiile transmise în orice mod către website, iar persoanele care expediază în orice mod informaţii ori materiale înţeleg şi acceptă că încălcarea în orice mod a acestei obligaţii nu poate angaja în niciun mod răspunderea www.fdpsr.ro, ci numai răspunderea persoanelor respective.

TOATE DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA ASUPRA www.fdpsr.ro APARTIN ASOCIATIEI FDP – PROTAGONISTI IN EDUCATIE.

 1. Publicarea de informatii de catre utilizator

Veti fi singurul raspunzator de materialele postate. Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare, care sa instrige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare. www.fdpsr.ro va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vreun avertisment in prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalca aceste conditii, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata, urmand ca utilizatorul sa solicite reactivarea contului.

www.fdpsr.ro are dreptul de a verifica si a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii.

Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre www.fdpsr.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, inchirierea, imprumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea, realizarea de materiale derivate.

www.fdpsr.ro permite folosirea materialelor doar in interes personal, informational si non-comercial.

 1. Garantii. Limitari. Raspundere

Neangajarea răspunderii

www.fdpsr.ro depune eforturi pentru ca toate informaţiile de pe website-ul www.fdpsr.ro să fie corecte şi oferite la timp. Dacă sunt semnalate erori, Administratorul va încerca corectarea acestora. Cu toate acestea, www.fdpsr.ro nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la informaţia de pe acest website.

Un document disponibil pe website nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.

www.fdpsr.ro nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

www.fdpsr.ro nu îşi asumă nicio răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe website.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul website-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă că Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

Noţiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge şi asupra obligaţiei www.fdpsr.ro de a respecta legislaţia în vigoare.

www.fdpsr.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o  perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

www.fdpsr.ro isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor  prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

www.fdpsr.ro nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea  de functionare a computerului personal.

www.fdpsr.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

www.fdpsr.ro nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si  acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si  neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

www.fdpsr.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu  privire la serviciul oferit.

www.fdpsr.ro nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din  intarzieri, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul www.fdpsr.ro, al furnizorilor sai sau prin erori de  omisie din partea utilizatorului.

www.fdpsr.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu  privire la serviciul oferit.

 

 1. Modificari in termenii si conditiile de utilizare

Asociatia FDP – Protagonisti in educatie (www.fdpsr.ro) poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare website-ului www.fdpsr.ro fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi periodic termenii si conditiile de utilizare a acestei platforme.

Utilizarea platformei de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor www.fdpsr.ro si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ai platformei vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.

 1. Politica de confidentialitate

www.fdpsr.ro va respecta regulile drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulaţie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

(vezi politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal)

Află cum poti să ajuți

#ImplicareaFaceDiferența