Refresh connection snail

Proiect „HUB Isaccea”

Depozit pentru colectarea și distribuirea bunurilor către populația afectată de conflictul armat

Durata: aprilie 2022 – prezent

Finanțator: Organizația IBO în colaborare cu regiunea Emilia Romagna, partener AVSI Italia, Generalitat Valenciana (Comitetul permanent pentru acțiune umanitară), Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) și fondurile strânse de Campania de urgență CESAL (Spania) în favoarea persoanelor afectate de conflict.

Obiective:

  • Organizarea unui depozit (HUB) care are destinația de spațiu pentru depozitarea, pregătirea și transferul bunurilor alimentare și non-alimentare pentru a ajunge în Ucraina către populația afectată de conflictul armat;

Organizarea unui depozit (HUB) care are destinația de spațiu pentru depozitarea, pregătirea și transferul bunurilor alimentare și non-alimentare pentru a ajunge în Ucraina către populația afectată de conflictul armat.

Rezultate:

  • 92 de camioane pline cu conserve, lapte, paste, ulei, cereale, făină, medicamente, medicamente, produse de igienă, haine etc. au fost descărcate și distribuite în Ucraina, în regiunile – Odessa, Nikolaev, Herson;
  • Angajarea personalului (persoane din Ucraina) suport pentru Hub (1 consultant coordonator, 3 operatori consultanță Hub, 2 operatori stivuitoare).

92 de camioane pline cu conserve, lapte, paste, ulei, cereale, făină, medicamente, medicamente, produse de igienă, haine etc. au fost descărcate și distribuite în Ucraina, în regiunile - Odessa, Nikolaev, Herson.

Angajarea personalului (persoane din Ucraina) suport pentru Hub (1 consultant coordonator, 3 operatori consultanță Hub, 2 operatori stivuitoare).

Alte Proiecte

#ImplicareaFaceDiferența