Refresh connection snail

Donează Lunar

Arată-le că nu sunt singuri de Crăciun și în nicio altă zi! Setează o donație lunară în formularul de mai jos și fii alături de copii tot anul viitor!

Donează

Nu îi lăsăm singuri de Crăciun. Și în nicio altă zi din an!

Peste 450 de copii defavorizați sunt beneficiari direcți ai proiectelor noastre care sprijină educația și incluziunea lor. 

Ei au nevoie de noi în fiecare zi. Ei își pot depăși condiția dacă alegi să te implici și să susții orele de terapie săptămânale.
Știm că sunt capabili să devină protagoniștii propriei vieți dacă ne au aproape.

De peste 27 de ani, în asociația FDP Protagoniști în educație ne dorim să transformăm dificultățile în oportunități de învățare pentru copiii defavorizați, pentru copiii care trăiesc în situații critice de viață, în familii disfuncționale.

Ei au dificultăți de învățare, cerințe educaționale speciale care îi fac diferiți în ochii celorlalți. Acești copii întâmpină constant piedici în a accesa o educație egală și a-și valorifica talentele. 

Noi suntem aici să îi susținem pentru un viitor mai bun, pentru o viață în care educația să le ghideze pașii mereu. Niciun copil nu merită să sufere, să trăiască în sărăcie sau să fie respins de ceilalți.

Niciun copil nu merită să simtă singurătate în familie, în școală, în comunitate. Ei merită să aibă parte de o copilărie normală. 

Spunem cu vehemență NU excluziunii sociale și promovăm accesul egal la educație pentru toți copiii.

Spunem DA incluziunii sociale și ajutorării persoanelor vulnerabile. Suntem alături de familii și le încurajăm să fie parte activă din educația și suportul copiilor.
Împreună cu tine putem avea un impact real în viața lor. Alege să faci o donație lunară pentru a le susține progresele zi de zi. Costurile pe care le suportăm lunar, pentru a le oferi acces gratuit la servicii integrate de terapie, logopedie, dans, muzică, educație, sport și consiliere familială sunt foarte mari.
Tu ești cel care poate face o diferență alături de noi! Printr-o donație lunară contribui la schimbare și incluziune.
Tu poți susține acești copii nevinovați să își schimbe destinul și să viseze mai mult.

Contribuția ta face diferența pentru fiecare dintre cei 450 de copii!

lei
0
Realitatea este că 50 de lei donați lunar de tine înseamnă mai mult decât îți poți imagina.
50 de lei înseamnă accesul la ore de terapie săptămânală pentru un copil. 
Înseamnă ore de kinetoterapie, logopedie, dans, activități de grup și educaționale.
Înseamnă INCLUZIUNE și acceptare! Donează ore de terapie pentru acești copii
oameni
0
O sumă simbolică de 50 lei,  înmulțită cu 1000 de oameni de bine, ne oferă puterea să ajutăm în 2023 peste 450 de suflete care depind de noi.
Să implicăm săptămânal în activități sportive și educative copiii vulnerabili pe care îi avem în grijă
persoane
0
Sprijinim anual peste 1400 de persoane aflate în condiții grele de viață, în situații de risc și cu acces limitat la educație.

Împreună cu tine îi ajutăm să crească mari și să aibă o copilărie fericită!

De ce să devii donator lunar?

Aproape 215.000 de copii nu au finalizat nici măcar 8 clase la finalul lui 2021

România rămâne lider în topul țărilor în care copiii aleg să abandoneze timpuriu școala.

Peste 100.000 de copii din România cu cerințe educaționale speciale (CES) își găsesc cu greu locul în școală

...iar sistemul de învățământ actual nu are capacitatea să îi susțină pentru a fi integrați mai ușor.

Condițiile de trai precare, educația limitată a părinților, copiii care trăiesc în familii monoparentale, numeroase sau sunt crescuți de bunici reprezintă o parte dintre cauzele abandonului.

O mare parte dintre ei se luptă cu diverse afecțiuni și au dificultăți de învățare, ceea ce conduce la excluziunea lor socială.

Credem că educația este un drept universal și fiecare copil merită să aibă acces egal și nelimitat la cunoaștere. Excluziunea socială produce izolare, singurătate și imposibilitatea ca acești copii să îndrăznească să viseze mai mult.

Vrem să știi că donația ta este reală și este folosită pentru a-i susține pe copiii beneficiari ai serviciilor noastre. Noi promitem să te ținem la curent cu progresele copiilor pentru care ai ales să donezi! 

Scopul nostru este să asigurăm funcționarea tuturor programelor pe care le-am creat în sprijinul copiilor și să le fim alături în fiecare an. Dacă vrei să știi mai multe despre modul în care folosim donația ta, nu ezita să ne scrii.

Dacă dorești să oprești donație lunară, o poți face oricând dorești printr-un simplu mesaj trimis către echipa noastră la adresa bucuresti@fdpsr.ro


Fii mereu la curent progresele constante ale copiilor cu Cerințe Educaționale Speciale din centrul Wonder pe pagina de Facebook Centrul Wonder – Incluziunea socială a copiilor cu CES .

 Urmărește progresele copiilor din Școala Socială Sportivă și află-le povestea pe pagina de Facebook Școala Socială Sportivă

Despre
Asociația FDP

#ImplicareaFaceDiferența